Toppik Fiberholdspray 118 ml

În stoc
Spray a fost special creat pentru a întări legătura dintre nanofibrele Toppik şi firele de păr
299 lei
- +
Cumpără într-un click
Nu a reușit să valideze reCaptcha

în Chișinău gratis
în Moldova este

Descriere

CE ESTE?
Este un fixativ creat special pentru a întări legătura dintre nanofibrele Toppik şi firele de păr. Acesta te ajută să te bucuri de efectele nanofibrelor Toppik pentru o perioada mai lungă de timp şi să ai un plus de siguranţă, chiar şi în condiţii meteo nefavorabile, gen ploaie sau vânt puternic.


CE CONŢINE?
Datorită formulei sale speciale pe baza de răşini, vitamina Pro B5 şi alte ingrediente naturale derivate, Fixativul Fiberhold conferă un aspect mai sănătos, strălucitor şi natural părului tău. Iar fiindcă are un Ph echilibrat de 5.5 , foarte asemănător cu cel al pielii (care este între 4.5 şi 6), acesta este complet inofensiv şi fără efecte adverse. De asemenea, formula sa mai conţine filtre speciale UV-A şi UV-B ce previn deteriorarea şi uscarea firului de păr sub acţiunea razelor ultraviolete.

CUM SE FOLOSEŞTE?
Utilizat regulat, un flacon Toppik Fiberhold de 118ml ţine aproximativ 60 de zile. După aplicarea nanofibrelor Toppik, ţine flaconul la o distanţă de 20-25 cm şi pulverizeaza uşor de câteva ori. Când acesta se usucă, poţi folosi o perie cu dinţi rari pentru a aranja părul ca să obţii aspectul final dorit.