Toppik Hair Fattener 100 ml

În stoc
SER DENSIFICATOR TOPPIK
320 lei
- +
Cumpără într-un click
Nu a reușit să valideze reCaptcha

în Chișinău gratis
în Moldova este

Descriere

Acest ser are la bază o formulă de cheratină concentrată ce oferă părului o finisare naturală şi amplifică volumul coafurii atunci când firele sunt prea subţiri sau prea rare. Tocmai pentru că nu necesită clătire, efectul este îndelungat.

Serul densificator funcţionează foarte bine şi folosit împreună cu nanofibrele Toppik. Fiind încărcat electrostatic cu o sarcina opusă, acest ser creşte atracţia dintre nanofibre şi firele de păr, rezultatul obţinut fiind unul mult îmbunătăţit.

CE ESTE?
O loţiune ser styling, special concepută pentru părul fin, subţire sau lipsit de volum. Cocktailul de cheratină şi nutrienţi hrăneşte firele de păr, conferindu-le mai mult volum şi mai multă strălucire. Părul nu arată deloc încărcat, efectul de lift fiind cât se poate de natural.
.

CE CONŢINE?
Serul densificator Toppik are o textură uşoară, acţionând cu blândeţe asupra părului subţire sau deteriorat şi fiind potrivit chiar şi pentru părul vopsit. Formula pe bază de cheratină este îmbogăţită cu ulei de seminţe de Jojoba şi ulei din germeni de grâu. Produsul nu conţine parabeni sau sulfaţi.
.

CUM SE FOLOSEŞTE?
Serul este ambalat în flacoane de 100ml, se aplică direct pe păr şi poate fi folosit atât pe părul umed, cât şi pe cel uscat. După aplicare se recomandă un masaj delicat, de la scalp până la vârfuri. Produsul NU se clăteşte, trebuie lăsat să acţioneze până la următoarea spălare. Părul se usucă şi se coafează apoi ca de obicei.