CUM FUNCTIONEAZA CE ESTE TOPPIK? 

Cu o experienţă de 30 de ani în domeniu, brandul Toppik a schimbat viaţa a peste 3 milioane de bărbaţi şi femei din întreaga lume. Axându-se în permanentă pe calitate, Toppik a devenit în foarte scurt timp cel mai eficient şi apreciat produs cosmetic pentru mascarea părului rar şi subţire. Acesta este un produs complet natural ce are la baza nanofibre de cheratină pură, aceeaşi substanţă ce formează părul uman.

Nanofibrele sunt încărcate electrostatic astfel încât la aplicare să fie atrase ca un magnet de firele de păr pentru a crea în final aspectul unui păr des şi plin de volum. Având aceaşi compoziţie ca şi părul uman, sunt imposibil de detectat, chiar şi privind de la o distanţă de câţiva centimetrii. Mai jos aveţi o imagine care exemplifică cum arată firele de păr înainte şi după aplicarea nanofibrelor Toppik:


POTRIVIT PENTRU ORICINE!

Fiind un produs unisex, Toppik este soluţia perfectă atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Se aplică uşor şi rapid, în doar 30 de secunde, astfel poţi să-l integrezi uşor în rutina zilnică. Iar după o aplicare, părul tău îşi va păstra aspectul natural şi des până la următoarea spălare, Toppik îndepărtându-se uşor cu orice tip de şampon. Fiind încărcate electrostatic, nanofibrele stau puternic fixate de firele de păr şi sunt rezistente împotriva ploii, vântului şi transpiraţiei; astfel tu te vei simţi în siguranţă indiferent de situaţie.

CUM SE APLICA?

Toppik se aplică uşor şi rapid, scuturând flaconul deasupra zonelor cu probleme sau folosind aplicatorul de tip spray. În câteva secunde, mii de nanofibre de culoarea părului se vor amesteca și atașa de părul tău, rezultatul obţinut fiind echivalentul unui "implant" de păr INSTANT, însă la un preţ mult mai mic. Fiind încărcate cu electricitate statică, nanofibrele vor stă fixate atât de tare încă părul tău va arăta bine şi câteva zile, până la o nouă aplicare. Pentru un plus de siguranță, la final poți folosi 2-3 pufuri de fixativ Toppik Fiberhold, care pe lângă faptul că întărește legătura dintre nanofibre și firele de păr, dă și un luciu și aspect natural părului. 

TRANSFORMARE IN 30 DE SECUNDE

Vei fi uimit de felul în care nanofibrele Toppik îți pot schimba aspectul în doar în câteva secunde.

TOPPIK MOLDOVA OFC DISTRIBUTOR

WWW.TOPPIK.MD

📞 067 665 665 📞